Krop, Sanser & Seksualitet

Et kursus for kvinder som gerne vil nyde mere...

Kontakten med vores krop og seksualitet er vigtig for, at vi føler os i balance. Det er her, vi rigtigt mærker, at vi lever.

I en travl hverdag er vi ofte meget i vores tanker, og det kan det være svært at at mærke vores sanser, lyst og behov. Når vi ikke er tilstede i vores krop, går vi glip af det nydelsesfulde, der sker i kroppen, når vi har sex. Sex bliver kedeligt, noget vi undgår eller noget der bare skal overstås.

Vejen til mere sanselig og nydelsesrig sex går gennem forbindelsen til kroppen og følelserne. Hvordan fungerer din krop? Hvad mærker og sanser du? Hvad tænder du på og hvad holder dig tilbage fra at nyde og give dig hen?

KROP, SANSER & SEXUALITET er et kursusforløb til dig, der ønsker:


Bedre kontakt og kendskab til din krop

Mere nydelse

At få vækket din sanselighed 

Øget bevidsthed omkring din lyst, dine behov og grænser

Et fælleskab med andre kvinder

"Det var et super givende kursus"

De øvelser og den teori vi blev introduceret til, er lige til at tage med sig hjem og bruge. Vi fik redskaber og teori, der kan føre til mere nydelse allerede samme dag.

Alt sammen med den fineste respekt for den enkelte kursusdeltager og i en varm og tryg atmosfære skabt af de to kursusgivere Eva og Mai.

Som tillæg til den større individuelle nydelse og kropsbevidsthed, blev der også skabt et fint bånd mellem de deltagende kvinder.

Med ønske om at andre kvinder får glæde af kurset,
og dermed mere nydelse i deres liv.

Charlotte, 50 år.

Emner for de 6 kursusaftner


Kvinder og seksualitet

Nydelse opleves i kroppen
Sanser og berøring
Lyst og ulyst
Behov og grænser
Mig og min krop

 

Tid og sted

Datoer for næste kursusforløb kommer snart. Send en mail til livogkaerlighed@gmail.com hvis du gerne vil skrives på ventelisten. 

 

Pris og tilmelding

Den samlede pris for kurset er 2900 kr.

Se handelsbetingelser.

KROP, SANSER & SEXUALITET giver dig mulighed for trygt at udforske nydelsens væsen med fokus på sanselighed, den seksuelle energi og kraft.

Gennem teori, bevidsthedsgørende øvelser og dans der skaber forbindelse til din krop og dine følelser, sætter vi fokus på det kvindelige fællesskab og univers, hvor du kan fordybe dig i din krops visdom.

Hvem er vi

Eva Lauridsen er uddannet sexolog, parterapeut og mindfulness instruktør. Hun har klinik i Lyngby hvor hun tilbyder sexologisk rådgivning og terapi for kvinder og par (www. livogkærlighed.dk)

”Vores seksualitet afspejler hvem vi er som mennesker og hvad vi har oplevet i livet. Når vi udvikler vores seksuelle univers, påvirker det derfor også andre dele af vores liv og vores relation til andre mennesker”.

Mai Minette Glahn

Mai Minette Glahn er uddannet psykomotorisk terapeut og danseterapeut. Hun tilbyder individuel terapi og gruppeforløb i danseterapi for kvinder (www.essensia.dk).

“Gennem kontakt til vores krop og følelser, bliver det muligt at være til stede i livet på en sanselig, nydelsesfuld og levende måde”

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere om kurset

Eva: livogkærlighed@gmail.com / 51500507

Mai: mai@essensia.dk / 61781811

 

Sexolog og parterapeut
Eva Lauridsen

Klampenborgvej 241 1.th (kontorfællesskabet)
2800 Lyngby

CVR 40916407

livogkaerlighed@gmail.com

Fotos fra unsplash.com