Om Eva Lauridsen

Vores seksualitet afspejler hvem vi er som mennesker og hvad vi har oplevet i livet.

Når vi udvikler vores seksuelle univers, påvirker det derfor også andre dele af vores liv og vores relation til andre mennesker.

 

Min vision som terapeut er at understøtte og genskabe nærvær, energi og glæde i det enkelte individ og i relationerne mellem mennesker. 

Det er i kontakten med os selv og vores nære at vi virkelig mærker at vi lever. Det er i kontakten med andre mennesker at vi udvikler os. 

Jeg har altid været interesseret i mennesker og relationer.  Jeg har oprindelig en baggrund som tandlæge, forsker og underviser. For 7 år siden stod jeg imidlertid i en livskrise som gav mig mulighed for at stoppe op og se på mit liv med nye øjne.

Jeg savnede følelsen af at leve – at være sådan rigtigt i live. Jeg havde travlt med alt det jeg skulle nå og glemte at være i nuet. Jeg savnede nærvær og følelsen af kontakt til mig selv.

Det blev starten på en udvikling der gav mig en større bevidsthed om hvem jeg er og hvordan jeg gerne vil leve mit liv. I stedet for at være fanget i hamsterhjulet begyndte jeg at træffe bevidste valg. 

Jeg besluttede mig bla. for at forfølge en gammel drøm og tog derfor en uddannelse som certificeret Sexolog og Parterapeut og tillægsuddannelser som Selvværdsvejleder og mindfulness instruktør.   Jeg deltager løbende i nye kurser og indgår i supervisionsgrupper.

Jeg er 50 år gammel og bor i dag sammen med min mand og vores 4 sammenbragte børn.

 

Sexolog og parterapeut
Eva Lauridsen

Torvet 5   1.sal
3400 Hillerød

CVR 40916407

livogkaerlighed@gmail.com

Fotos fra unsplash.com